Projecten Actueel Contact

Joost Kroes

"Bij innovatie hoort regelruimte, de ruimte om te experimenteren en uit te proberen en de ruimte om af en toe de verkeerde weg in te slaan. Voor mij is de uitdaging om de urgente transitietrajecten toch projectmatig aan te vliegen en balans te houden in de beheersing van tijd, geld en kwaliteit."

Al sinds zijn tijd als vastgoedmanager bij de Woningcorporatie SWZ te Zwolle werkt Joost aan de verduurzaming van wijken, vanuit de 3 P's - People, Planet, Profit. Experimenteren en innoveren is noodzakelijk om vanuit kleine stappen in deze transitie grote resultaten te bereiken. Gebiedsgericht en op basis van gelijkwaardige samenwerking met/door 'alle' partners in deze wijken.

Joost is een gedreven en veelzijdig manager met bestuurlijke ervaring en ambitie om concrete richting en sturing te geven aan het brede thema duurzaamheid. Hij is een visionair met verbindende capaciteiten die multidisciplinaire teams kan enthousiasmeren en stimuleren in het vernieuwend denken en nieuw leiderschap.

Hij is een enthousiaste en bevlogen consultant en projectmanager en partner /directeur bedrijfsvoering bij ToekomstSterk.