TS Academy


Bij ToekomstSterk lopen er regelmatig studenten over de vloer. Als stagiar, of als afstudeerder, nemen wij hen graag mee in onze visie om te komen tot duurzame gebiedsontwikkelingen.
Stagiars krijgen van ons de kans om mee te draaien in de verschillende projecten. Zij worden echt onderdeel van het projectteam! De werkzaamheden stemmen wij af op hun kunde en passie. Het doorontwikkelen van hun talenten waar zij later graag iets mee willen doen, terwijl zij ons op korte termijn helpen door aan de projecten hun steentje bij te dragen.

Afstudeerders voeren bij ons onderzoeken uit die wij zelf, om welke reden dan ook, nog niet hebben kunnen oppakken. Opnieuw bekijken wij allereerst of het onderzoek past bij hun passie en talenten. Vervolgens krijgen zij hier de kennis en de ruimte om het onderzoek goed uit te kunnen voeren. Daarbij begeleiden wij hen graag, vanuit onze kennis en kunde. Met het onderzoek verkennen zij een nieuw onderwerp, planten zij in ons bedrijf een nieuw zaadje. Een onderwerp dat wij, mits interessant genoeg, na hun afstuderen maar al te graag verder oppakken. En laten zij tijdens hun onderzoeksperiode talenten zien die complementair zijn aan ons bedrijf? Dan gaan wij de mogelijkheden onderzoeken om deze young – professionals aan ons te binden. Kijk bijvoorbeeld maar naar Jeroen!

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: